Πέμπτη 20 Μαΐου 2010

Μπάντοβιτς : "Είναι άσχημο, αλλά πρέπει να είμαστε δυνατοί"


Περίλυπος για την τελευταία θέση στην οποία τερμάτισε ο Ολυμπιακός στα πλέι οφ εμφανίστηκε ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς μετά την ήττα από την ΑΕΚ με 2-1 στην τελευταία αγωνιστική του μίνι πρωταθλήματος...


ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΤΩΝ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΩΝ


"Αν ήμασταν λίγο πιο προσεκτικοί στην τελική πάσα θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει. Στο πρώτο μέρος θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει κι άλλο γκολ. Δεν μπήκαμε καλά στο δεύτερο ημίχρονο, δεν είχαμε ηρεμία και δεν μπορούσαμε να φτάσουμε στην αντίπαλη περιοχή. Στο τέλος είχαμε δυο-τρεις καλές φάσεις για να σκοράρουμε, αλλά το παιχνίδι τελείωσε με αυτό το άσχημο αποτέλεσμα για μας», τόνισε ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων», που κάθισε για τελευταία φορά στον πάγκο της ομάδας.

Όσο για το τι έφταιξε και ο Ολυμπιακός έκανε τόσο απογοητευτική σεζόν, ανέφερε :
«Υπήρχαν πολλές δύσκολες στιγμές. Το ξέρω επειδή ήμουν μέσα στην ομάδα. Είναι άσχημο να τερματίζουμε τέταρτοι. Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα και θα βρει το δρόμο της. Σε μία δύσκολη στιγμή πρέπει να είσαι δυνατός. Είχαμε σε όλη τη χρονιά πολλές δυσκολίες και πολλές ελλείψεις. Σε κάποια παιχνίδια ήμασταν άτυχοι, γιατί είχαμε ευκαιρίες και δεν σκοράραμε, ενώ δεχτήκαμε γκολ από μία ή δύο φάσεις. Πάντως δεν θέλω να ψάχνω δικαιολογίες".


Αναδημοσίευση από sport-fm.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: