Τετάρτη 19 Μαΐου 2010

Τα συλλεκτικά παπούτσια του Σέρτζιο Κονσεϊσάο


Πάνε σχεδόν 2,5 χρόνια από τότε που ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο ήρθε στην Ελλάδα και εντάχθηκε στην οικογένεια του ΠΑΟΚ. Στο διάστημα αυτό, έζησε όμορφες στιγμές και έκανε πολλούς φίλους. Δύο από αυτούς, από τους πιο κοντινούς στον Πορτογάλο σούπερ σταρ, του ετοίμασαν ένα ξεχωριστό δώρο για το αποχαιρετιστήριο παιχνίδι του στην Κοΐμπρα της Πορτογαλίας, στο στάδιο που και αυτό φέρει το όνομά του. Ο Στέφανος Σαράτσης, ιδιοκτήτης της γνωστής...


ταβέρνας "Στα καλά καθούμενα" στην Πολίχνη και ο Αλέκος Παρασκευόπουλος, ιδιοκτήτης των γνωστών γηπέδων ποδοσφαίρου 5Χ5, του χάρισαν ένα συλλεκτικό ζευγάρι ποδοσφαιρικά παπούτσια της Adidas.
Πάνω τους είναι γραμμένα, από τη μία πλευρά τον όνομα του Κονσεϊσάο και ο αριθμός της φανέλας του : Sergio 7.

Και από την άλλη :
Η ημερομηνία και ο τόπος διεξαγωγής του αγώνα: Coimbra 23/5/2010

Ένα μότο εξαιρετικά αφιερωμένο στον τεχνικό διευθυντή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ: um homen, um jogador, uma legenda, η ελληνική μετάφραση του οποίου είναι η εξής: ένας άνθρωπος, ένας ποδοσφαιριστής, ένας θρύλος.

Αν δεν αλλάξει κάτι την τελευταία στιγμή, ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο θα αγωνιστεί με τα συγκεκριμένα παπούτσια στο φιλικό της Κυριακής (23/5) και στη συνέχεια θα τα βάλει σε μία ξεχωριστή θέση στην τροπαιοθήκη του.


Αναδημοσίευση από olapaok.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: