Τετάρτη 19 Μαΐου 2010

Παρελθόν ο Χαριστέας από τη Νυρεμβέργη


Αναζήτηση νέας ποδοσφαιρικής στέγης θα πρέπει να αρχίσει ο Άγγελος Χαριστέας αφού ο Έλληνας επιθετικός δεν συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα του τεχνικού της Νυρεμβέργης Ντίντερ Χέκινγκ, όπως δήλωσε ο ίδιος ο Γερμανός προπονητής στην «Bild»: «Δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες που είχαμε από εκείνον. Τον ενημέρωσα πως δεν βρίσκεται στα πλάνα μου. Δεν κατάφερε να προσαρμοστεί και είναι καλύτερο...


να χωρίσουν οι δρόμοι μας», είπε χαρακτηριστικά ο έμπειρος προπονητής που έδειξε φανερά ότι είναι απογοητευμένος από τις εμφανίσεις του 30χρονου επιθετικού.

Η διοίκηση της Νυρεμβέργης ελπίζει ο διεθνής άσος θα φέρει πρόταση που να ικανοποιεί την ομάδα μέσω των εμφανίσεών του στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Νοτίου Αφρικής.
Ο Μακεδόνας φορ, είχε φέτος 19 συμμετοχές, 11 εκ των οποίων σαν αλλαγή, και πέτυχε ένα γκολ, το νικητήριο στο 2-1 της Νυρεμβέργης επί της Χέρτα στο Βερολίνο για την 26η αγωνιστική της Bundesliga.
Παράλληλα δεν έπαιξε καθόλου στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές, όπως επίσης και στα μπαράζ παραμονής - ανόδου με την Άουγκσμπουργκ, μέσω των οποίων η Νυρεμβέργη παρέμεινε στη μεγάλη κατηγορία. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι ο Χαριστέας κόστισε 2,5 εκατ. ευρώ όταν αποκτήθηκε από τη Φέγενορντ και αποτελεί την ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία της Νυρεμβέργη.


Αναδημοσίευση από exedrasports.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: