Δευτέρα 17 Μαΐου 2010

Μπάγεβιτς : "Κουράστηκα να λέω ότι φταίω"


Πήρε την ευθύνη πάνω του για την ήττα από τον ΠΑΟΚ ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, όμως άφησε αιχμές κατά ορισμένων παικτών. «Δεν μπορώ να λέω συνέχεια ότι φταίω» ήταν τα λόγια του ττεχνικού της ΑΕΚ, ο οποίος κάρφωσε κάποιους από τους ποδοσφαιριστές: «Δεν συμφωνώ με την αγωνιστική συμπεριφορά μερικών παικτών»...

Ο Σερβοέλληνας τεχνικός δήλωσε :
Είμαι ο πρώτος στην ευθύνη και σε κάθε παιχνίδι δεν μπορώ να λέω ότι εγώ φταίω. Αυτό εννοείται. Δεν χρειάζεται να το λέω συνέχεια. Δεν είναι θέμα να συζητάμε για το ποιος φταίει. Εγώ ξέρω πολύ καλά ποιος φταίει. Εχουμε ακόμα ένα παιχνίδι. Δεν συμφωνώ με την αγωνιστική συμπεριφορά κάποιων παικτών. Μπορεί να τους... επηρέασε η γιορτή δεν λέω ότι φταίνε μόνο αυτοί. Επρεπε κάποιοι να κάνουν μια πιο δυνατή προσπάθεια. Αν κράτησαν δύναμη για την Τετάρτη... μπράβο! Η ΑΕΚ δεν μπορεί να συνεχίσει έτσι»!

και στη συνέχεια για το παιχνίδι της Τούμπας είπε :
"Ξεκινήσαμε το παιχνίδι καλά. Είχαμε διάθεση στο πρώτο ημίχρονο. Ομως δεν είχαμε μεγάλες. Κάναμε δυνατή προσπάθειεα χωρίς όμως αποτέλεσμα. Στο δεύτερο ημίχρονο χάσαμε το πέναλτι και θα ήταν διαφορετικά αν είχαμε βάλει αυτό το γκολ. Οταν το δεχτήκαμε τελείωσαν όλα. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ και για την νίκη και για τη δεύτερη θέση. Πρέπει να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό αν θέλουν να περάσουμε σαν δεύτεροι την Τετάρτη. Με πείραξε η αγωνιστική συμεριφορά κάποιων παικτών και ιδιαίτερα σε τέτοια κρίσιμα παιχνίδια. Ο ΠΑΟΚ έπαιξε καλά στο δεύτερο ημίχρονο εμείς δεν παίξαμε καλά. Ολες οι προσπάθειες που είχαμε έπεσαν στο κενό".


Δεν υπάρχουν σχόλια: