Τετάρτη 19 Μαΐου 2010

Έσωσε τη χρονιά η ΑΕΚ


Η Ομάδα του Ντούσαν Μπάγεβιτς έσωσε σε μεγάλο βαθμό τη φετινή της χρόνια με τη νίκη της απέναντι στον Ολυμπιακό στην τελευταία αγωνιστική των play off και θα αρχίσει τις Ευρωπαϊκές τις υποχρεώσεις από τον τελευταίο προκριματικό γύρο του Europa League. Η ΑΕΚ άνοιξε το σκορ...

μόλις στο 6ο με γκολ του Κώστα Μανωλά. Οι ερυθρόλευκοι αντέδρασαν άμεσα και κατάφεραν πέντε λεπτά αργότερα να φέρουν το παιχνίδι στα ίσια με γκολ που πέτυχε ο Γιάννης Παπαδόπουλος. Το 1-1 ήταν τοο αποτέλεσμα του ημιχρόνου, με τους παίκτες του δικεφάλου να μπαίνουν πιο δυνατά στην επανάληψη και να πετυχαίνουν το 2-1 με σκόρερ τον Ίσμαελ Μπλάνκο στο 54ο. Στα τελευταία λεπτά του αγώνα οι παίκτες του Μπάντοβιτς έψαξαν την ισοφάριση αλλά τόσο ο Όσκαρ, όσο και ο Μήτρογλου και ο Αβραάμ Παπαδόπουλος δεν κατάφεραν να νικήσουν τον Σάχα.
Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Τάσος Κάκος με βοηθούς τους Δάλλα και Τάτση.


ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ


ΑΕΚ (Μπάγεβιτς) : Σάχα, Γεωργέας, Λαγός, Μανωλάς (17’ Μανωλάς), Γιάχιτς, Καφές, Γκέντσογλου (76’ Αλεξόπουλος), Σκόκο, Μαντούκα, Νέμεθ (89’ Καράμπελας), Μπλάνκο-στον πάγκο: Αραμπατζής, Κουτρομάνος, Γιαχάγια, Γκερέιρο.

Ολυμπιακός (Μπάντοβιτς) : Πάρντο, Μπράβο, Πάντος, Κ. Παπαδόπουλος, Αβρ. Παπαδόπουλος, Γ. Παπαδόπουλος, Στολτίδης, Λεντέσμα, Γκαλίτσιος (75’ Φετφατζίδης), Όσκαρ, Μήτρογλου-στον πάγκο: Ντομί, Παναγόπουλος, Βασιλόγιαννης, Βαλεριάνος, Κοτσαρίδης, Σταμόγιαννος.



Δεν υπάρχουν σχόλια: