Τρίτη 18 Μαΐου 2010

Θύρα 4 : "Σε ευχαριστούμε Δάσκαλε"


Τον Φερνάντο Σάντος για την προσφορά του στον ΠΑΟΚ ευχαριστεί η ΘΥΡΑ 4. Με ανακοίνωση τους οι οργανωμένοι οπαδοί της ομάδας της Θεσσαλονίκης αποχαιρετούν τον Πορτογάλο τεχνικό αναγνωρίζοντας τα οφέλη που αποκόμισε ο «Δικέφαλος του Βορρά» από την παρουσία του στον πάγκο...


«Ο ΣΦ ΠΑΟΚ ΘΥΡΑ 4 θέλει να ευχαριστήσει δημόσια τον δάσκαλο Φερνάντο Σάντος για την τριετή προσφορά του που συνέβαλλε τα μέγιστα στο χτίσιμο μίας πρωταγωνίστριας ομάδας από το μηδέν. Ο σεβασμός μας προς το πρόσωπο του μεγαλώνει ακόμα περισσότερο γιατί μιλάμε για έναν επαγγελματία που ποτέ δεν χάιδεψε τα αυτιά του κόσμου, έκανε αθόρυβα τη δουλειά του και βοήθησε όλους μας να κατανοήσουμε παραπάνω το άθλημα του ποδοσφαίρου. Από εκεί και πέρα ο ΠΑΟΚ δεν στέκεται σε πρόσωπα και δεν τελειώνει ποτέ.

Ο αντικαταστάτης του θα είναι κατά πάσα πιθανότητα ο Ζόρζε Κόστα, ένας νέος προπονητής που μέχρι στιγμής δεν έχει δουλέψει σε μεγάλες ομάδες με απαιτήσεις. Εννοείται πως τον καλωσορίζουμε και του υποσχόμαστε πως θα τον στηρίξουμε και αυτόν γιατί έχουμε σημαντικές μάχες να δώσουμε σε δύο μήνες από τώρα.

ΔΑΣΚΑΛΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΛΑ

AGRADECIMENTOS DO PROFESSOR PARA TUDO»




Δεν υπάρχουν σχόλια: