Δευτέρα 2 Αυγούστου 2010

UEFA : Ο ΠΑΟΚ έβαλε τον 'Αγιαξ σε περιπέτειες


Πρώτο θέμα στην επίσημη ιστοσελίδα της UEFA είναι ο ενδεχόμενος αποκλεισμός του Άγιαξ από τον ΠΑΟΚ, για το Champions League. Το δημοσίευμα – αφιέρωμα, αναφέρει πως το όνειρο της ευρωπαϊκής συνέχειας είναι πολύ κοντά για 15 ομάδες των προκριματικών, ενώ τρία “μεγαθήρια” βρίσκονται κοντά στον αποκλεισμό, ανάμεσα τους και ο αντίπαλος του “δικεφάλου του βορρά”...


Ο τέσσερις φορές Πρωταθλητής Ευρώπης, Άγιαξ, η Σέλτικ και η Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, είναι οι τρεις ομάδες που ενώ ήταν φαβορί για την πρόκριση στον επόμενο γύρο κινδυνεύουν με αποκλεισμό. Αναλυτικά στο επίσημο site της UEFA αναφέρει:

“Η Σέλτικ είναι η ομάδα που βρίσκεται πιο κοντά στην έξοδο από τις τρεις, καθώς ηττήθηκε με 3-0 στην Πορτογαλία από την Μπράγκα. Ο 'Αγιαξ από την άλλη, διατηρεί ελπίδες πρόκρισης μόνο εάν καταφέρει να σκοράρει στην Θεσσαλονίκη, κόντρα στον ΠΑΟΚ, μετά την ισοπαλία 1-1 στο “'Αμστερνταμ Αρίνα”. Η Ζενίτ, φιλοξένησε την Ρουμανική Ουνιρέα Ουρζιτσένι και δεν κατάφερε να νικήσει με το παιχνίδι να μένει στο 0-0.

Από την άλλη, η Παρτιζάν και η Ντιναμό Κιέβου μπορούν να αναπνέουν πιο ελεύθερα μετά τις εντός έδρας νίκες που πέτυχαν με 3-0. Η Άντερλεχτ επίσης είναι φαβορί μετά τη νίκη με 3-1 επί της Νιου Σέντς. Όπως και η Βασιλεία που επικράτησε με 2-0 της Ντεμπρετσένι.

Απρόβλεπτα παιχνίδια, είναι τα Σάλτσμπουργκ – Ομόνοια, Ζιλινα – Λοβεκ και Ντιναμό Ζαγκρεμπ – Σεριφ, τα οποια είχαλ λήξει 1-1, αλλά και το Κοπενχάγη – Μπάτε Μπορισοφ που τελείωσε ισόπαλο 0-0.

Η Φενερμπαχτσε επίσης έφερε ισοπαλία κόντρα στην Γιουνγκ Μπόις, αλλά τα δυο γκολ που πέτυχε εκτός έδρας της δίνουν το πλεονέκτημα”.

Αναδημοσίευση από sportnet.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: