Δευτέρα 2 Αυγούστου 2010

Δηλώσεις του Προέδρου του Ατρομήτου


Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ατρομήτου κ. Γιώργος Σπανός που επέστρεψε χθες από τη Γερμανία, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας και αρχικά αναφέρθηκε στις εντυπώσεις του για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες η ομάδα πραγματοποιεί το βʼ και πολύ σημαντικό στάδιο της προετοιμασίας της στο Μπατ Βερισχόφεν. «Η προετοιμασία διεξάγεται υπό τις ιδανικότερες καιρικές συνθήκες και η ομάδα χρησιμοποιεί τις εξαιρετικές εγκαταστάσεις που βρίσκονται στη διάθεσή της για μια άρτια προετοιμασία. Αυτά είναι τα δύο βασικά χαρακτηριστικά της δουλειάς που γίνεται από παίκτες και τεχνική ηγεσία και θεωρώ ότι είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι το πρόγραμμα τηρείται απαρέγκλιτα...



είναι επίπονο, και οι πρωινές προπονήσεις είναι δυνατές ακόμη και όταν ακολουθεί φιλικό παιχνίδι με πολύ αξιόλογους αντιπάλους όπως η Άουγκσμπουργκ και η Φράιμπουργκ».

Στην συνέχεια ο πρόεδρος της ΠΑΕ κ. Γιώργος Σπανός μίλησε για την απόδοση της ομάδας στα δύο φιλικά παιχνίδια που έχει δώσει μέχρι τώρα επί γερμανικού εδάφους : « Η εικόνα μας ήταν πολύ καλή και παρουσιάσαμε πολύ καλά στοιχεία στο παιχνίδι μας. Όσο για τα γκολ που δεχθήκαμε στην εκπνοή των δύο αγώνων και από στημένες φάσεις είναι κάτι που σε καμία περίπτωση δεν με ανησυχεί και πιστεύω ότι θα βελτιώσουμε και θα είμαστε πολύ δυνατοί και στο «κομμάτι» αυτό. Πρέπει ωστόσο να συνυπολογιστεί το γεγονός ότι προς το τέλος του αγώνα έχουν γίνει εφτά-οκτώ αλλαγές, στο ματς με τη Φράιμπουργκ είχαν γίνει όλες πλην του Μιχαηλίδη, και είναι απόλυτα λογικό να επηρεάζεται και η συνοχή της ομάδας».

Για τους Σαμπού - Καμαρά : « Είναι δύο παίκτες που θα μας βοηθήσουν πάρα πολύ. Ο Σαμπού μέρα με τη μέρα προσαρμόζεται και γίνεται καλύτερος. Ήταν σταθερός και στα δύο παιχνίδια που έχουμε δώσει στη Γερμανία. Για τον Καμαρά πιστεύω ότι θα αφήσει το στίγμα του σε όλη τη Σούπερ Λίγκα».

Για το μπορεί να περιμένει ο φίλαθλος κόσμος από τον νέο Ατρόμητο : «Αυτό που έχω να πω είναι ότι οι οπαδοί μας θα δουν καλύτερα πράγματα από την περσινή χρονιά. Η ομάδα είναι τώρα καταπονημένη από τις σκληρές προπονήσεις, οι παίκτες δείχνουν μεγάλο ζήλο και διάθεση στις εντολές του τεχνικού επιτελείου και η εξαιρετική δουλειά που γίνεται θα αποδώσει καρπούς σε βάθος χρόνου».

Για το τι μπορεί να περιμένει η ομάδα από το φίλαθλο κόσμο της: «Να την στηρίξει και να είναι δίπλα της σε όλη τη διάρκεια της νέας σεζόν κι εμείς από την πλευρά μας να είναι σίγουροι οι οπαδοί μας ότι θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να τους προσφέρουμε πολλές χαρές».

Δεν υπάρχουν σχόλια: