Δευτέρα 2 Αυγούστου 2010

Μάριο Χίμπλινγκερ : "Θα πάμε καλά, έχουμε πολύ καλή ομάδα"

Ο έμπειρος αμυντικός του Εργοτέλη μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας του για την προετοιμασία, τα φιλικά, τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα αλλά και τους νεαρούς συμπαίκτες του, όπως και για τους στόχους του Εργοτέλη στο ερχόμενο πρωτάθλημα της Super League...

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ


Για τη δουλειά που γίνεται στην προετοιμασία

«Είναι πραγματικότητα ότι γίνεται πολύ καλή δουλειά στην προετοιμασία, όπως γίνεται κάθε χρόνο στην ομάδα μας. Η προετοιμασία είναι πολύ σημαντική για κάθε ποδοσφαιριστή, καθώς δουλεύουμε σε όλους τους τομείς, στη φυσική κατάσταση, στην τεχνική, στην τακτική, στη δύναμη με στόχο να είμαστε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι με την έναρξη του πρωταθλήματος».

Για την εικόνα της ομάδας στα τρία φιλικά παιχνίδια
«Η εικόνα που έχουμε στα φιλικά είναι αρκετά καλή. Μάλιστα στο τελευταίο φιλικό παιχνίδι με τη Ναϊμέγκεν ήμασταν ακόμα καλύτεροι. Πάντως αυτό που πρέπει να επισημάνουμε είναι ότι αυτά είναι φιλικά και εμείς πρέπει να είμαστε έτοιμοι στους επίσημους αγώνες, με την έναρξη του πρωταθλήματος της Super League. Όσο περνάει ο καιρός θα είμαστε όλο και καλύτεροι».

Για τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας

«Για τους νέους ποδοσφαιριστές που ήρθαν στην ομάδα, τον Αλεξόπουλο, τον Ολίσε και τον Χαντί έχω να πω ότι όλοι είναι πολύ καλοί παίκτες και θα μας βοηθήσουν σημαντικά την ερχόμενη χρονιά. Ο τελευταίος είναι νεαρός αλλά δείχνει πολύ καλά στοιχεία κάτι που βλέπουμε και στα φιλικά παιχνίδια, όπως για παράδειγμα στον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Επίσης θέλω να πω ότι και οι υπόλοιποι νεαροί παίκτες που υπάρχουν στην ομάδα δουλεύουν πολύ στις προπονήσεις και σε συνδυασμό με το ταλέντο που έχουν μπορούν να γίνουν ακόμα καλύτεροι. Για τους νέους που ήρθαν φέτος στην ομάδα θα χρειαστεί ένα χρονικό διάστημα για να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα και στις αυξημένες υποχρεώσεις που θα έχουν».

Για τους στόχους του Εργοτέλη στο νέο πρωτάθλημα
«Στόχος μας είναι να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια και να δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις για να πάρουμε όσο περισσότερους βαθμούς μπορούμε. Φέτος τα πράγματα στο πρωτάθλημα θα είναι διαφορετικά, καθώς πολλές ομάδες έχουν σημαντικές αλλαγές στο ρόστερ τους. Υπάρχουν νέες ομάδες, όπως και αυτές που έχουν αρκετούς νέους παίκτες τους οποίους δεν έχουμε δει. Εμείς πρέπει να κοιτάζουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και πιστεύω ότι θα πάμε καλά διότι έχουμε καλή ομάδα».


Δεν υπάρχουν σχόλια: