Δευτέρα 2 Αυγούστου 2010

Εκτός Europa League οι Νησιώτες


Οριστικά εκτός του Europa League της επόμενης περιόδου μένει η Μαγιόρκα, λόγω των χρεών που αντιμετωπίζει. Η UEFA απέρριψε την έφεση που άσκησαν την Τετάρτη οι «νησιώτες» καθιστώντας σαφές πως η δεύτερη σπουδαιότερη διασυλλογική διοργάνωση της Ευρώπης, δεν θα έχει άρωμα από Βαλεαρίδες την ερχόμενη σεζόν...


Η διοίκηση της Μαγιόρκα άσκησε έφεση κατά της απόφασης της UEFA να την αφήσει εκτός Ευρώπης για τη σεζόν 2010-2011, η οποία ωστόσο δεν έγινε δεκτή, όπως ανακοινώθηκε την Παρασκευή από ανθρώπους της Ομοσπονδίας. «Η επιτροπή εφέσεων της UEFA απέρριψε σήμερα την έφεση που κατέθεσε ο σύλλογος της Μαγιόρκα και έκανε δεκτή την απόφαση του πειθαρχικού και ελεγκτικού σώματος της UEFA να την αφήσει εκτός του Europa League για τη σεζόν 2010-2011», η σχετική ανακοίνωση.

Οι εξελίξεις αυτές αναγκάζουν τη διοίκηση του ισπανικού συλλόγου να ψάξει το δίκιο του στο Δικαστήριο για την Επίλυση Αθλητικών Διαφορών (CAS). Σε περίπτωση που η έσχατη αυτή κίνηση δεν αποφέρει καρπούς, τότε η Βιγιαρεάλ είναι η ομάδα που θα πάρει τη θέση της Μαγιόρκα, στο Europa League της επόμενης χρονιάς.


Δεν υπάρχουν σχόλια: