Τετάρτη 28 Απριλίου 2010

Στο μεγάλο τελικό η Μπάγερν

Η Μπάγερν είναι η μία από τις δύο ομάδες που θα βρεθεί στο μεγάλο τελικό της 22 Μαΐου στη Μαδρίτη, αφού επικράτησε της Λυών και στο δεύτερο παιχνίδι με 3-0 και πλέον περιμένει να μάθει αύριο το βράδυ τον αντιπαλό της που θα είναι μία εκ των Μπαρτσελόνα και Ίντερ. Οι Βαυαροί είχαν σε μεγάλη ημέρα τον Όλιτς που πέτυχε χατ τρικ. Η υπεροχή τους φάνηκε από...

τα πρώτα κιόλας λεπτά αφού μόλις στο 2ο ο Μίλερ έχασε τεράστια ευκαιρία να ανοίξει το σκορ. Με τη συμπλήρωση όμως 24 λεπτών ο Όλιτς αφού γύρισε μέσα στην περιοχή εκτέλεσε τον τερματοφύλακα της Λυών και έγραψε το 1-0, που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου, διώχνοντας παράλληλα το άγχος από τους συμπαίκτες τους. Στην επανάληψη οι παίκτες του Φαν Γκάαλ πίεζαν να πετύχουν και δεύτερο γκολ, και το πέτυχαν στο 67ο με δράστη και πάλι τον Όλιτς με πλασέ. Και σαν να μην έφτανε αυτό ο Γερμανός σούπερ σταρ έγραψε με κεφαλιά το τελικό 3-0 στο 78ο. Αξίζει να σημειωθεί πως οι Γάλλοι έπαιζαν με παίκτη λιγότερο από το 59ο αφού ο Κρις αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα (και τις δύο τις αντίκρισε στην ίδια φάση).
Η μόνη καλή ευκαιρία για τους γηπεδούχους ήταν στο 30ο όταν ο Μπάστος πλασάρει μόνος του από πλεονεκτική θέση άουτ, πράγμα που βάρυνε περισσότερο τα πόδια των συμπαικτών του και τους έκανε να μην πιστέψουν στην ανατροπή - πρόκριση. Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Ελβετός Μάσιμο Μπουζάκα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: