Σάββατο 22 Μαΐου 2010

Τρελές ...Αποδόσεις για τον Τελικό


Περίεργες αποδόσεις δίνει μία στοιχηματική διαδικτυακή εταιρεία, η unibet, καθώς μετά την επίτευξη του γκολ του Μιλίτο οι αποδόσεις διαμορφώθηκαν ως εξής ...

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ



Αγαπητέ 12os paiktis γεια σας. Παίζω εδώ και ένα χρόνο περίπου στοίχημα μέσω ιντερνετ στην unibet.com. Όλο αυτό τον καιρό μου αρέσει να ποντάρω και κάποια ευρώ στο live betting. Αυτό που έγινε απόψε το βλέπω για πρώτη φορά στα χρονικά. Μόλις η Ίντερ άνοιξε το σκορ οι αποδόσεις της εταιρείας για τη διπλή ευκαιρία, είναι οι εξής, (δηλαδή όταν το σκορ είναι 0-1):

1-Χ : 2.80
1-2 : 1.22
Χ-2 : 1.02


Αυτό που δεν καταάβαίνω είναι η υπερβολική απόδοση στο 1-Χ. Ψάχνοντας σε άλλες εταιρίες διαδικτυακές εί΄δα ότι το 1-Χ δεν έδινε πάνω από 1.60.

Σημαίνει κάτι αυτό????






ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΣΑΣ


Διαβάστε Περισσότερα...

Πέμπτη 20 Μαΐου 2010

1η Κλήρωση SUPER 3 (14:00)


Ο Τριψήφιος Αριθμός που κληρώθηκε στην πρώτη κλήρωση της ημέρας για το Super 3 είναι ο...


452


Διαβάστε Περισσότερα...

Ανανέωσε ο Γκέντσογλου


Ο Σάββας Γκέντσογλου ανανέωσε την συνεργασία του με την ΑΕΚ μέχρι το καλοκαίρι του 2014. Η επίσημη ανακοίνωση της ομάδας αναφέρει τα εξής : Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Σάββα Γκέντσογλου, για...


άλλα τρία χρόνια. Ο 20χρονος παίκτης υπέγραψε νέο συμβόλαιο, το οποίο εκπνέει το καλοκαίρι του 2014.

Επίσης σήμερα το πρωί πραγματοποιήθηκε η τελευταία συνάντηση της ομάδας για τη φετινή σεζόν στους Θρακομακεδόνες. Ο προπονητής κ.Ντούσαν Μπάγεβιτς ευχήθηκε καλό καλοκαίρι σε όλους τους ποδοσφαιριστές και στη συνέχεια τους μοιράστηκε ένα πρόγραμμα συντήρησης για την περίοδο των διακοπών.
Ακολούθως, ο τιμ μάνατζερ της ομάδας κ.Βασίλης Δημητριάδης, ευχήθηκε με τη σειρά του στους παίκτες, καλό καλοκαίρι και καλή ξεκούραση.

Η πρώτη συγκέντρωση και η έναρξη της προετοιμασίας του ποδοσφαιρικού τμήματος για την επόμενη περίοδο ορίστηκε για την 1η Ιουλίου.


Διαβάστε Περισσότερα...

Στη Νέα Σμύρνη ο αγώνας μπαράζ


Όπως και στον περσινό αγώνα μπαράζ ανάμεσα στον Παναιτωλικό και τη Ρόδο, έτσι και φέτος ο Βύζας Μεγάρων με τα Τρίκαλα θα αγωνιστούν στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης...

Ο αγώνας θα διεξαχθεί το Σάββατο 29 Μαΐου στις 19:00 και ο νικητής θα ακολουθήσει την Βέροια και την Καλλιθέα στα σαλόνια της Β' Εθνικής Κατηγορίας.

Γηπεδούχος ομάδα μετά από κλήρωση, αναδείχθηκε η ομάδα του Βύζα Μεγάρων

Διαβάστε Περισσότερα...

O Γουέμπ στον τελικό


Ο Αγγλος Χάουαρντ Γουέμπ θα διευθύνει τον τελικό του Champions League μεταξύ της Ιντερ και της Μπαγερν Μονάχου, που θα διεξαχθεί το Σάββατο 22/5 στο Μπερναμπέου της Μαδρίτης. Οι βοηθοί του 38χρονου διαιτητή θα είναι οι συμπατριώτες του...


Μάικλ Μούλαρκι και Ντάρεν Καν. Πρόκειται για μια τριάδα που θα συμμετάσχει και στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ν. Αφρικής.
Ο Γουέμπ είναι διεθνής από το 2005, όμως είναι η πρώτη φορά που είχε δικαίωμα να θέσει υποψηφιότητα για τον τελικό, καθώς από τότε σε όλους τους τελικούς υπήρχε συμμετοχή τουλάχιστον μιας αγγλικής ομάδας.


Αναδημοσίευση από exedrasports.gr


Διαβάστε Περισσότερα...

Ηττήθηκε ο Λεβαδειακός


Την ήττα με 3-2 γνώρισε ο Λεβαδειακός στο χθεσινό φιλικό παιχνίδι που έδωσε με αντίπαλο τον Ηρακλή Ψαχνών, την ομάδα που κατέκτησε το πρωτάθλημα στον 7ο όμιλο του Περιφερειακού Πρωταθλήματος. Σκόρερ της ομάδας της Βοιωτίας ήταν οι ...


Ταραλίδης και Μπουντόπουλος. Οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν ήταν οι :

Πασχαλάκης, Μουλόπουλος, Κόλτζος, Mαρτορέλ, Τλούπας, Ταραλίδης, Μπεγκόνα, Μπάρκογλου, Nαπολεόνι, Βασιλείου, Μπράνκο, Ζησόπουλος, Αμπουμπακάρι, Μαχαίρας, Γκριτζάπης, Μπουντόπουλος, Γαλανόπουλος, Κόκα, Ζανιάς



Διαβάστε Περισσότερα...

Κούπερ : "Τα καλύτερα έρχονται"


Ικανοποιημένος από την τρίτη θέση στα playoffs, αλλά και από τη… σούμα της φετινής σεζόν, δήλωσε ο Εκτορ Ραούλ Κούπερ, ο οποίος ξεκαθάρισε ωστόσο ότι «ακόμη όμως χρωστάμε στον κόσμο αφού δεν κατακτήσαμε το Κύπελλο». ...


ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ



«Είμαστε χαρούμενοι. Θα πρέπει να πω ότι αντιμετωπίσαμε αρκετές δυσκολίες για την ενδεκάδα που θα παρατάξουμε. Κάναμε μία υπερπροσπάθεια στον ψυχολογικό τομέα. Πρώτον γιατί νιώθαμε την ανάγκη και την πίεση να δώσουμε μια χαρά στον κόσμο μας στο τελευταίο παιχνίδι. Γι’ αυτό τα δώσαμε όλα. Κυρίως στον ηθικό τομέα που οι παίκτες μου ήξεραν ότι δεν επιτρέπονται τα λάθη. Αφήσαμε τα πάντα στο γήπεδο. Ισως στην ανάλυση των playoffs να μας αφήνουν μία πικρή γεύση. Δεν είμαι άνθρωπος που λέω για καλή ή κακή τύχη αλλά για ομάδες που αξίζουν ή δεν αξίζουν. Απλά αν είχαμε αντέξει 40 δευτερόλεπτα παραπάνω στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, θα μιλούσαμε για μία καλύτερη θέση και θα κλείναμε με καλύτερο τρόπο την χρονιά. Ξέραμε ότι υπήρχαν πράγματα που ήθελε ο κόσμος να πετύχουμε και δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Καταλαβαίνω την πικρία των οπαδών γιατί βλέπουν την ομάδα να μην πετυχαίνει ότι ακριβώς θα ήθελαν. Οταν μιλάμε για την ομάδα μιλάω και για τον εαυτό μου. Ακόμη όμως χρωστάμε στον κόσμο αφού δεν κατακτήσαμε το Κύπελλο».

Στη συνέχεια, ο Αργεντινός τεχνικός, σημείωσε :
«Είναι όμως ξεκάθαρο και μιλάω με ανοιχτή καρδιά ότι εμείς κάναμε μεγάλη προσπάθεια. Εγγυώμαι ότι πραγματικά έχουμε κάνει τα πάντα. Πολλές φορές υπάρχουν προβλήματα και πράγματα που πρέπει να ξεπεραστούν αλλά αν κάποιος πιστεύει ότι αυτή η ομάδα δεν έκανε μεγάλη προσπάθεια και δεν θυσιάστηκε στον αγωνιστικό χώρο, λυπάμαι αλλά κάνουν μεγάλο λάθος. Πάντα η φιλοσοφία που πρέπει να έχει ένας άνθρωπος είναι να σέβεται αυτό που κάνει και εγώ αυτή την φιλοσοφία δεν θα την προδώσω ποτέ. Μπορεί η ομάδα να μην είχε την καλή εικόνα που θα θέλαμε σε μερικά παιχνίδια όμως υπήρχε τουλάχιστον θυσία. Τελειώνουμε την χρονιά και ήταν πολύ καλό για εμάς που κερδίσαμε αυτό το παιχνίδι. Κυρίως για να ανυψώσουμε το ηθικό αυτών που υποφέρουν βλέποντας την εικόνα της ομάδας. Υπάρχει κρίση και καταλαβαίνουν την θυσία των οπαδών που πληρώνουν εισιτήριο και θέλουν να βλέπουν την ομάδα να κερδίζει. Σίγουρα θα μπορούσαμε να είχαμε κάνει κάτι παραπάνω. Ομως αυτό δεν αλλοιώνει την δική μας υπερπροσπάθεια. Είμαι χαρούμενος γιατί προσφέραμε στον κόσμο αυτή την νίκη με έναν άμεσο αντίπαλο που όλοι γνωρίζετε τις ιδιαιτερότητες αυτού του παιχνιδιού. Σε ότι αφορά το παιχνίδι ξαφνιάστηκα και εγώ με την επιθιτικογενή ενδεκάδα του ΠΑΟΚ. Αυτό που μένει είναι η νίκη. Ισως να μην κάναμε σπουδαίο παιχνίδι αλλά κάναμε μία σπουδαία θυσία. Είμαι αισιόδοξος ότι πάντα μπορείς να πετύχεις κάτι καλύτερο. Ευχαριστώ τον κόσμο για την στήριξη που μας έδωσε και πιστεύω ότι τα καλύτερα έρχονται».

Ο Κούπερ μίλησε και για τον Αρη της νέας αγωνιστικής περιόδου :
«Η απάντηση θα μπορούσε να είναι μεγάλη. Θέλουμε σίγουρα να κάνουμε μία καλύτερη ομάδα. Να προσθέσουμε και άλλα πράγματα στην δική μας λειτουργία. Προπάντων να δυναμώσουμε την νοοτροπία για να κερδίζουμε πράγματα. Πάντα πιστεύω ότι η προετοιμασία μίας ομάδας είναι το πιο κρίσιμο σημείο για να χτίσεις τον χαρακτήρα της ομάδας, να ενώσεις την ομάδα όσο αφορά τις ανθρώπινες σχέσεις και να δημιουργήσεις το αγωνιστικό προφίλ».

Κληθείς να σχολιάσει το λόγο που η ομάδα του έχασε αρκετούς βαθμούς στα playoffs, σημείωσε: «Στα playoffs πίστευα ότι η ομάδα μου έχει μεγάλες δυνατότητες. Παρόλο που ξεκινήσαμε από το μηδέν. Δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες αλλά δεν ήμασταν μακριά από το να έχουμε έναν πιο σημαντικό ρόλο σε αυτή την διοργάνωση. Δείτε ότι τερματίσαμε με τους ίδιους βαθμούς με τον Ολυμπιακό που ξεκίνησε με τέσσερις βαθμούς. Η ομάδα μου παρουσίασε μία πτώση κυρίως στο ηθικό της. Ήταν πολύ δύσκολο να αποκατασταθεί αυτό. Δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες όμως αυτό που θα πω είναι ότι χρειάζεται χρόνος για να χτιστεί μία ομάδα. Να επιλέξεις ρόστερ, να ξεκαθαρίσεις στόχους και μέσα από την δουλειά να διαμορφώσεις την κατάλληλη αγωνιστική ταυτότητα. Θα είναι εκείνη που θα σου δίνει τις κατάλληλες αντοχές σε ορισμένες κρίσιμες στιγμές που η ομάδα φάνηκε να μην πηγαίνει τόσο καλά όσο θα θέλαμε».

Καταλήγοντας, αναφέρθηκε και στις «εκκαθαρίσεις» που θα γίνουν το καλοκαίρι :
«Σίγουρα έχουν γίνει οι κατάλληλες διεργασίες. Είχαμε συναντήσεις με την διοίκηση της ομάδας. Αύριο θα γίνει άλλη μία. Δεν είναι όμως τώρα η ώρα να δίνουμε ονόματα ή οτιδήποτε άλλο».


Αναδημοσίευση από exedrasports.gr


Διαβάστε Περισσότερα...

Σάντος: "Ασυνήθιστο να τρώμε τρία γκολ..."


Στη χθεσινή συνέντευξη τύπου ο προπονητής του δικεφάλου Φερνάντο Σάντος δήλωσε πως είναι ασυνήθιστο για την ομάδα του να τρώει τρία γκολ σε ένα παιχνίδι αλλά και για τους νεαρούς παίκτες που χρησιμοποίησε...


ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΡΤΟΓΑΛΟΥ



«Ήταν ένα παιχνίδι που καθορίστηκε από τη δική μας αμυντική λειτουργία που προφανώς δεν ήταν καλή. Δεν ήμασταν συμπαγείς, αφήναμε αρκετούς χώρους, δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι και δεχτήκαμε τρία γκολ που δεν είναι κάτι συνηθισμένο. Συγχαρητήρια στον Άρη για τη νίκη του. Εμείς θέλαμε να κερδίσουμε, τα δώσαμε όλα, ισοφαρίσαμε δύο φορές αλλά δεν τα καταφέραμε» δήλωσε αρχικά ενώ για τους νέους είπε πως «η συμμετοχή τους έστω και για πέντε λεπτά ήταν ένα δώρο στα παιδιά και ιδιαίτερα στον Μίλιεβιτς που προπονείται μαζί μας αρκετό καιρό αλλά και για την πολύ καλή δουλειά που κάνουν στις ακαδημίες».


Διαβάστε Περισσότερα...

Hρακλής : "Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω"


Μετά από πολύωρη σύσκεψη που έγινε χθες, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ, παρουσία του νομικού συμβούλου, κ. Λεωνίδα Μιχαηλίδη, εξέτασε διεξοδικά όλες τις λεπτομέρειες ολοκλήρωσης του φακέλου αδειοδότησης της "κυανόλευκης" ΠΑΕ...



ΥΓ 1. Σε πείσμα ορισμένων, ο φάκελος της αδειοδότησης θα κατατεθεί ολοκληρωμένος την Παρασκευή 21/05/2010.

ΥΓ 2. Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω!!!...

Διαβάστε Περισσότερα...

Ξέσπασε ο Σκόκο κατά του Μπάγεβιτς


Επίθεση προς τον Ντούσαν Μπάγεβιτς εξαπέλυσε ο Νάτσο Σκόκο με δηλώσεις του μετά τη νίκη της ΑΕΚ επί του Ολυμπιακού. Ο Αργεντίνος σε ερώτηση για τις σχέσεις του με τον προπονητή της Ένωσης, απάντησε : "Είναι προφανή κάποια πράγματα. Όταν χάναμε πάντα η ευθύνη βάραινε τους παίκτες. Όταν όμως κερδίζαμε, κερδίζαμε εξαιτίας του προπονητή. Σίγουρα ήταν μία παράξενη σχέση αυτή που είχαμε με τον προπονητή. Απλά εγώ...


μιλάω στο τέλος της χρονιάς. Εμένα με έχουν ενοχλήσει πολλά πράγματα αλλά δεν τα έλεγα τότε για να μην βλάψω. Γιατί θεωρούσα ότι έτσι δεν θα βοηθούσα. Θα ήθελα τώρα όμως να δώσω κάποια παραδείγματα. Λίγο πριν ξεκινήσει η σεζόν άκουσα τον τεχνικό πως δεν έχει φορ ποιότητας για να βάλει δίπλα στον Μπλάνκο. Επίσης σε έναν σημαντικό αγώνα με την Έβερτον έμεινα εκτός ξαφνικά. Επίσης ακούστηκε πως ανάμεσα στους παίκτες που ήθελε να διώξει ο κόουτς ήμουν και εγώ. Θέλω να ξαναπώ ότι δεν τα είπα τότε για να μην βλάψω την ΑΕΚ. Αυτό που βοηθάει την ομάδα είναι να μιλάμε στο τέλος της σεζόν και όχι κατά την διάρκεια. Σήμερα αποδείξαμε στο γήπεδο ότι θέλαμε να πάρουμε την νίκη και να βοηθήσουμε την ομάδα".

Ο Αργεντίνος ξεκαθάρισε πως η παραμονή του Ντούσαν Μπάγεβιτς δεν θα παίξει ρόλο στην απόφασή για το μέλλον του, δεν δέχθηκε να απαντήσει στην ερώτηση αν έχει υπογράψει στον Παναθηναϊκό, ενώ αναφορικά με τα πειθαρχικά του παραπτώματα, είπε: "γιατί πληθυντικό; Σε ένα έχω υποπέσει που ήταν ο τσακωμός μου με τον Τζιμπούρ. Όμως όπως είδατε αυτό δεν επηρέασε την ομάδα και οι δύο μας κάναμε το καλύτερο. Όσο για την έξοδό μας ένα βράδυ, όντως βγήκαμε ένα βράδυ για φαγητό αλλά γράφτηκαν πολλά ψέματα γι' αυτό το θέμα".

Ολοκληρώνοντας άφησε ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα για το που θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν, λέγοντας: "Μπορεί να είναι το τελευταίο μου ματς, μπορεί και όχι. Αν είναι όμως αποχαιρέτησα τον κόσμο με τον καλύτερο δυνατό τρόπο".


Αναδημοσίευση από contra.gr


Διαβάστε Περισσότερα...

Κυπελλούχος Ισπανίας η Σεβίλλη (vid)


Το πέμπτο κύπελλο της Ιστορίας της κατέκτησε χθες το βράδυ η Σεβίλλη αφού επικράτησε στο μεγάλο τελικό της Ατλέτικο Μαδρίτης στο Κάμπ Νου με 2-0. Οι Σεβιγιάννοι άνοιξαν το σκορ πολύ νωρίς, μόλις στο 5ο με...

δυνατό σουτ του Κάπελ έξω από την περιοχή. Όσο και να προσπάθησαν οι παίκτες της Ατλέτικο δεν κατάφεραν να πετύχουν το γκολ της ισοφάρισης. Το τελικό 2-0 πέτυχε στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Νάβας έφυγε στην αντεπίθεση και αφού πέρασε και τον Ντε Χέα, διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς.


ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

Ατλέτικο Μαδρίτης (Κίκε Σάντσεθ Φλόρες) : Ντε Χέα, Ουϊφαλούσι, Περέα, Ντομίνγκεθ, Αντόνιο Λόπεθ, Ρέγες, Πάουλο Ασουνσάο (60΄ Ραούλ Γκαρσία), Τιάγκο, Σιμάο (60΄ Χουράδο), Φορλάν, Αγουέρο

Σεβίλλη (Μανόλο Χιμένεθ) : Πάλοπ, Κονκό, Σκιλασί, Εσκουντέ, Λούνα, Χεσούς Νάβας, Ζοκορά, Ρενάτο (90΄+ Λόλο), Κάπελ (88΄ Περότι), Κανουτέ, Νεγκρέδο (66΄ Ρομαρίκ)


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ





Διαβάστε Περισσότερα...

Αρης - ΠΑΟΚ 3-2 (vid)


Δείτε τις καλύτερες φάσεις και τα γκολ από τον αγώνα του Κλεάνθης Βικελίδης όπου ο Αρης επικράτησε με 3-2 του ΠΑΟΚ και κατέλαβε την τρίτη θέση της βαθμολογίας στα play off...


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ







Διαβάστε Περισσότερα...

ΑΕΚ - Ολυμπιακός 2-1 (vid)


Δείτε τις καλύτερες φάσεις και τα γκολ από τον αγώνα του Ολυμπιακού Σταδίου, όπου η ΑΕΚ επικράτησε με 2-1 του Ολυμπιακού...

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ





Διαβάστε Περισσότερα...

Aρης : Ο νικητής του ντέρμπι


O Aρης είχε την ανάγκη της νίκης και των τριών βαθμών και με αντίπαλο τον αδιάφορο ΠΑΟΚ που είχε τερματίσει πρώτος δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε, την πέτυχε στο Κλέναθης Βικελίδης και τερμάτισε στην τρίτη θέσηη της βαθμολογίας, αφήνοντας στην τελευταία θέση τον Ολυμπιακό...

Το παιχνίδι ήταν αρκετά δυνατό, με πολλές φάσεις και με τις δύο ομάδες να παίζουν επιθετικά. Ο ΠΑΟΚ στο τελευταίο παιχνίδι τουυ Σάντος στον πάγκο παρατάχθηκε με πολλές αλλαγές στο αρχικό του σχήμα.
Οι παίκτες του Κούπερ άνοιξαν το σκορ στο 12ο με αυτογκόλ του Μαλεζά. Στο 22ο ο Παπάζογλου με κεφαλιά από εμφανή θέση οφσάϊντ έφερε το ματς στα ίσια. Δέκα λεπτά αργότερα ο Αρης πήρε ξανά το προβάδισμα με καταπληκτική ενέργεια και άψογο γκολ του Χαβίτο. Ο ΠΑΟΚ όμως, ισοφάρισε λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου με εύστοχη εκτέλεσηη πέναλτι του Τσιρίλο έπειτα από χέρι του Φερνάντες.

Στην επανάληψη οι παίκτες του Κούπερ μπήκαν πιο δυναμικά και πήραν το προβάδισμα με 3-2 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κάμπορα έπειτα από χέρι του Εντίνιο μέσα στην περιοχή. Στα υπόλοιπα λεπτά δεν άλλαξε κάτι και ο Αρης πέτυχε την δεύτερη νίκη του στα play off υποχρεώνοντας την ομάδα του Σάντος στην πρώτη της ήττα.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Σταθόπουλος με βοηθούς τους Ακρίβο και Μπαλτά.


ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ


Αρης (Εκτορ Ραούλ Κούπερ): Πέσκοβιτς, Νέτο, Αράνο, Κουλουχέρης, Ρονάλντο Γκιάρο, Νάτσο Γκαρσία, Φερνάντες, Αντού (82' Τόνι Κάλβο), Μεριέμ (90' Ντέιλι), Κάμπορα (80' Κάμπορα), Χαβίτο

ΠΑΟΚ (Φερνάντο Σάντος): Κρέσιτς, Αραμπατζής, Τσιρίλο, Εντίνιο (86' Ευθυμιάδης), Σορλέν, Μαλεζάς, Παπάζογλου (81' Μίλιεβιτς), Κουτσιανικούλης, Βιεϊρίνια, Σνάουτσνερ, Φιλόμενο


Διαβάστε Περισσότερα...

Μπάντοβιτς : "Είναι άσχημο, αλλά πρέπει να είμαστε δυνατοί"


Περίλυπος για την τελευταία θέση στην οποία τερμάτισε ο Ολυμπιακός στα πλέι οφ εμφανίστηκε ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς μετά την ήττα από την ΑΕΚ με 2-1 στην τελευταία αγωνιστική του μίνι πρωταθλήματος...


ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΤΩΝ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΩΝ


"Αν ήμασταν λίγο πιο προσεκτικοί στην τελική πάσα θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει. Στο πρώτο μέρος θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει κι άλλο γκολ. Δεν μπήκαμε καλά στο δεύτερο ημίχρονο, δεν είχαμε ηρεμία και δεν μπορούσαμε να φτάσουμε στην αντίπαλη περιοχή. Στο τέλος είχαμε δυο-τρεις καλές φάσεις για να σκοράρουμε, αλλά το παιχνίδι τελείωσε με αυτό το άσχημο αποτέλεσμα για μας», τόνισε ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων», που κάθισε για τελευταία φορά στον πάγκο της ομάδας.

Όσο για το τι έφταιξε και ο Ολυμπιακός έκανε τόσο απογοητευτική σεζόν, ανέφερε :
«Υπήρχαν πολλές δύσκολες στιγμές. Το ξέρω επειδή ήμουν μέσα στην ομάδα. Είναι άσχημο να τερματίζουμε τέταρτοι. Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα και θα βρει το δρόμο της. Σε μία δύσκολη στιγμή πρέπει να είσαι δυνατός. Είχαμε σε όλη τη χρονιά πολλές δυσκολίες και πολλές ελλείψεις. Σε κάποια παιχνίδια ήμασταν άτυχοι, γιατί είχαμε ευκαιρίες και δεν σκοράραμε, ενώ δεχτήκαμε γκολ από μία ή δύο φάσεις. Πάντως δεν θέλω να ψάχνω δικαιολογίες".


Αναδημοσίευση από sport-fm.gr


Διαβάστε Περισσότερα...

Τετάρτη 19 Μαΐου 2010

Έσωσε τη χρονιά η ΑΕΚ


Η Ομάδα του Ντούσαν Μπάγεβιτς έσωσε σε μεγάλο βαθμό τη φετινή της χρόνια με τη νίκη της απέναντι στον Ολυμπιακό στην τελευταία αγωνιστική των play off και θα αρχίσει τις Ευρωπαϊκές τις υποχρεώσεις από τον τελευταίο προκριματικό γύρο του Europa League. Η ΑΕΚ άνοιξε το σκορ...

μόλις στο 6ο με γκολ του Κώστα Μανωλά. Οι ερυθρόλευκοι αντέδρασαν άμεσα και κατάφεραν πέντε λεπτά αργότερα να φέρουν το παιχνίδι στα ίσια με γκολ που πέτυχε ο Γιάννης Παπαδόπουλος. Το 1-1 ήταν τοο αποτέλεσμα του ημιχρόνου, με τους παίκτες του δικεφάλου να μπαίνουν πιο δυνατά στην επανάληψη και να πετυχαίνουν το 2-1 με σκόρερ τον Ίσμαελ Μπλάνκο στο 54ο. Στα τελευταία λεπτά του αγώνα οι παίκτες του Μπάντοβιτς έψαξαν την ισοφάριση αλλά τόσο ο Όσκαρ, όσο και ο Μήτρογλου και ο Αβραάμ Παπαδόπουλος δεν κατάφεραν να νικήσουν τον Σάχα.
Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Τάσος Κάκος με βοηθούς τους Δάλλα και Τάτση.


ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ


ΑΕΚ (Μπάγεβιτς) : Σάχα, Γεωργέας, Λαγός, Μανωλάς (17’ Μανωλάς), Γιάχιτς, Καφές, Γκέντσογλου (76’ Αλεξόπουλος), Σκόκο, Μαντούκα, Νέμεθ (89’ Καράμπελας), Μπλάνκο-στον πάγκο: Αραμπατζής, Κουτρομάνος, Γιαχάγια, Γκερέιρο.

Ολυμπιακός (Μπάντοβιτς) : Πάρντο, Μπράβο, Πάντος, Κ. Παπαδόπουλος, Αβρ. Παπαδόπουλος, Γ. Παπαδόπουλος, Στολτίδης, Λεντέσμα, Γκαλίτσιος (75’ Φετφατζίδης), Όσκαρ, Μήτρογλου-στον πάγκο: Ντομί, Παναγόπουλος, Βασιλόγιαννης, Βαλεριάνος, Κοτσαρίδης, Σταμόγιαννος.



Διαβάστε Περισσότερα...

Oι ημερομηνίες των προκριματικών του Europa League


Η ομάδα του Ντούσαν Μπάγεβιτς ήταν η κερδισμένη των play off αφού θα μπει στον τελευταίο προκριματικό γύρο για τους ομίλους του Europa League και οι αγώνες που θα δώσει θα διεξαχθούν στις 19 και 26 Αυγούστου. Ο Αρης που με τη νίκη του επί του ΠΑΟΚ, τερμάτισε στην τρίτη θέση...


θα δώσει δύο αγώνες για την είσοδό του στους ομίλους του Europa League και θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις του την 29 Ιουλίου και 5 Αυγούστου, ενώ ο Ολυμπιακός που τερμάτισε στην τελευταία θέση θα μπει στη διαδικασία σπόο τον δεύτερο προκριματικό γύρο που θα ξεκινήσει στις 15 και 22 Ιουλίου, τέσσερις μέρες μετά την ολοκλήρωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.


Διαβάστε Περισσότερα...

Copa Del Ray : Aτλ. Μαδρίτης - Σεβίλλη 0-1 (ΗΜΙΧΡΟΝΟ)

Με γκολ του Ντιέγκο Κάπελ στο 5ο η Σεβίλλη προηγείται της Ατλέτικο Μαδρίτης με 1-0 στον τελικό του κυπέλλου Ισπανίας...



Διαβάστε Περισσότερα...

Ο Ολυμπιακός τερμάτισε στην τελευταία θέση

Ο Ολυμπιακός τερμάτισε στην τελευταία θέση της βαθμολογίας των play off και θα αρχίσει από τα μέση Ιουλίου τις Ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις για το Europa League...

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ



ΠΑΟΚ 16
ΑΕΚ 9
ΑΡΗΣ 8
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 8
Διαβάστε Περισσότερα...

ΑΕΚ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 2-1 (ΤΕΛΙΚΟ)


Η ΑΕΚ επικράτησε με 2-1 του Ολυμπιακού στο Ολυμπιακό Στάδιο. Περισσότερα σε λίγο...




Διαβάστε Περισσότερα...

ΑΡΗΣ - ΠΑΟΚ 3-2 (ΤΕΛΙΚΟ)


Ο Αρης στο παιχνίδι που μόλις τελείωσε επικράτησε του ΠΑΟΚ με 3-2. Περισσότερα σε λίγο...



Διαβάστε Περισσότερα...

Τα συλλεκτικά παπούτσια του Σέρτζιο Κονσεϊσάο


Πάνε σχεδόν 2,5 χρόνια από τότε που ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο ήρθε στην Ελλάδα και εντάχθηκε στην οικογένεια του ΠΑΟΚ. Στο διάστημα αυτό, έζησε όμορφες στιγμές και έκανε πολλούς φίλους. Δύο από αυτούς, από τους πιο κοντινούς στον Πορτογάλο σούπερ σταρ, του ετοίμασαν ένα ξεχωριστό δώρο για το αποχαιρετιστήριο παιχνίδι του στην Κοΐμπρα της Πορτογαλίας, στο στάδιο που και αυτό φέρει το όνομά του. Ο Στέφανος Σαράτσης, ιδιοκτήτης της γνωστής...


ταβέρνας "Στα καλά καθούμενα" στην Πολίχνη και ο Αλέκος Παρασκευόπουλος, ιδιοκτήτης των γνωστών γηπέδων ποδοσφαίρου 5Χ5, του χάρισαν ένα συλλεκτικό ζευγάρι ποδοσφαιρικά παπούτσια της Adidas.
Πάνω τους είναι γραμμένα, από τη μία πλευρά τον όνομα του Κονσεϊσάο και ο αριθμός της φανέλας του : Sergio 7.

Και από την άλλη :
Η ημερομηνία και ο τόπος διεξαγωγής του αγώνα: Coimbra 23/5/2010

Ένα μότο εξαιρετικά αφιερωμένο στον τεχνικό διευθυντή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ: um homen, um jogador, uma legenda, η ελληνική μετάφραση του οποίου είναι η εξής: ένας άνθρωπος, ένας ποδοσφαιριστής, ένας θρύλος.

Αν δεν αλλάξει κάτι την τελευταία στιγμή, ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο θα αγωνιστεί με τα συγκεκριμένα παπούτσια στο φιλικό της Κυριακής (23/5) και στη συνέχεια θα τα βάλει σε μία ξεχωριστή θέση στην τροπαιοθήκη του.


Αναδημοσίευση από olapaok.gr


Διαβάστε Περισσότερα...

Εκτός Μουντιάλ ο Ντάτολο


Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Αργεντινής Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα, ανακοίνωσε σήμερα τους 23 ποδοσφαιριστές που θα ταξιδέψουν στα γήπεδα της Νοτίου Αφρικής...

Ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Ντάτολο έμεινε τελικά εκτός εθνικής ομάδας και θα παρακολουθήσει τα παιχνίδια από τον...καναπέ του σπιτιού του.


Διαβάστε Περισσότερα...

Κλήρωση - Διαλογή ΛΟΤΤΟ (19-05-2010)


Οι τυχεροί αριθμοί της σημερινής κλήρωσης του ΛΟΤΤΟ είναι οι...


4, 27, 31, 37, 42, 45 + 17


ΤΖΑΚΠΟΤ σημειώθηκε στην πρώτη κύρια κατηγορία . Το 800.000 € μεταφέρονται στην κλήρωση του Σαββάτου.



Διαβάστε Περισσότερα...

Ορίστηκε ημερομηνία για το μπαράζ


Η Ενωση Β΄ και Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας αποφάφισε πως το μπαράζ του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας μεταξύ του Βύζα Μεγάρων και των Τρικάλων θα διεξαχθεί...

στις 29 Μαΐου σε γήπεδο που θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες.


Διαβάστε Περισσότερα...

Κλήρωση Play off & Play out Πρωταθλήματος Β΄ Εθνικής


Ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες της διεξαγωγής των playoffs και playouts στη Β’ Εθνική και από τις 23 Μαΐου έως τις 9 Ιουνίου θα κριθεί το μέλλον αρκετών συλλόγων στην κατηγορία. Οι ομάδες που τερμάτισαν από την 3η ως την 6η θέση θα διεκδικήσουν το τελευταίο εισιτήριο για τη Super League, ενώ αυτές που τερμάτισαν από την 13η έως την 16η θέση, θα προσπαθήσουν να αποφύγουν την «πτώση» στη Γ’ Εθνική...

Play off
1η Αγωνιστική
23/5/2010


ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ - ΕΘΝΙΚΟΣ
ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΟΦΗ

2η Αγωνιστική
26/5/2010


ΕΘΝΙΚΟΣ - ΠΙΕΡΙΚΟΣ
ΟΦH - ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ

3η Αγωνιστική
30/5/2010


ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ
ΕΘΝΙΚΟΣ - ΟΦΗ

4η Αγωνιστική
2/6/2010


ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ- ΠΙΕΡΙΚΟΣ
OΦΗ - ΕΘΝΙΚΟΣ


5η Αγωνιστική
6/6/2010


ΕΘΝΙΚΟΣ - ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ
ΟΦΗ - ΠΙΕΡΙΚΟΣ

6η Αγωνιστική
9/6/2010


ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΕΘΝΙΚΟΣ
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ - ΟΦΗ


Play Out
1η Αγωνιστική
23/5/2010


ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ - ΙΩΝΙΚΟΣ
ΡΟΔΟΣ - ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ

2η Αγωνιστική
26/5/2010


ΙΩΝΙΚΟΣ - ΡΟΔΟΣ
ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ - ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ

3η Αγωνιστική
30/5/2010


ΡΟΔΟΣ - ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ
ΙΩΝΙΚΟΣ - ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ

4η Αγωνιστική
2/6/2010


ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ - ΡΟΔΟΣ
ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ - ΙΩΝΙΚΟΣ

5η Αγωνιστική
6/6/2010


ΙΩΝΙΚΟΣ - ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ
ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ - ΡΟΔΟΣ

6η Αγωνιστική
9/6/2010


ΡΟΔΟΣ - ΙΩΝΙΚΟΣ
ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ - ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ


Διαβάστε Περισσότερα...

LIVE : ΑΡΗΣ - ΠΑΟΚ 1-1 (22ο)

Με κεφαλιά του Παπάζογλου στο 22ο ο ΠΑΟΚ ισοφαρίζει τον Αρη



Διαβάστε Περισσότερα...

LIVE : ΑΕΚ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1-1 (20ο)

Με γκολ του Γιάννη Παπαδόπουλου ο Ολυμπιακός ισοφάρισε την ΑΕΚ στο 10ο.



Διαβάστε Περισσότερα...

3η Κλήρωση SUPER 3 (21:00)


Ο Τριψήφιος Αριθμός που κληρώθηκε στην τρίτη κλήρωση της ημέρας γιαι το Super 3 είναι ο...

027


Διαβάστε Περισσότερα...

Κλήρωση EXTRA 5 (19-05-2010)


Οι τυχεροί αριθμοί της σημερινής κλήρωσης του Extra 5 είναι ο...

11, 13, 27, 28 και 35


Διαβάστε Περισσότερα...

LIVE : ΑΡΗΣ - ΠΑΟΚ 1-0 (11ο)

Με αυτογκόλ του Μαλεζά με κεφαλιά ο Αρης προηγείται με 1-0 του ΠΑΟΚ...

Διαβάστε Περισσότερα...

LIVE : AEK - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1-0 (7ο)

Με γκολ του Κώστα Μανωλά η ΑΕΚ προηγείται του Ολυμπιακού με 1-0... Διαβάστε Περισσότερα...

LIVE : ΑΡΗΣ - ΠΑΟΚ και ΑΕΚ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Παρακολουθείστε ζωντανά την εξέλιξη των αγώνων της τελευταίας αγωνιστικής των play off...



Διαβάστε Περισσότερα...

2η Κλήρωση SUPER 3 (18:00)


Ο Τριψήφιος Αριθμός που κληρώθηκε στη δεύτερη κλήρωση της ημέρας για το Super 3 είναι ο...
911

Διαβάστε Περισσότερα...

Ερώτηση Πλεύρη σε Γερουλάνο για τα ύποπτα παιχνίδια


Ερώτηση σχετικά με τα ύποπτα, απο την ΟΥΕΦΑ, παιχνίδια των ελληνικών πρωταθλημάτων απηύθυνε ο Αθανάσιος Πλευρής στον Υπουργό Πολιτισμού, Παύλο Γερουλάνο.

Ο Βουλευτής Α' Αθηνών του ΛΑ.Ο.Σ ζήτησε να ενημερωθεί αν υπάρχει κάποια κίνηση αντιμετώπισης του φαινομένου, απο την πλευρά της Κυβέρνησης ή αν θα διατηρηθεί η αδρανής στάση συγκάλυψης. Μεταξύ άλλων μάλιστα προτείνει και 9 νέα μέτρα που θα πρέπει να ληφθούν προκειμένου να μην υπάρξουν ανάλογα περιστατικά και στο μέλλον, με αποτέλεσμα την έντονη αμφισβήτηση της αξιοπιστίας των εγχώριων διοργανώσεων...
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΕΡΩΤΗΣΗ


ΕΡΩΤΗΣΗ
ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΞΙΟΤΙΜΟ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

ΘΕΜΑ: ΜΕΤΡΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΣΤΗΜΕΝΩΝ ΑΓΩΝΩΝ


Το τελευταίο διάστημα γίναμε μάρτυρες των καταγγελιών της UEFA αναφορικά με τους τυχόν στημένους αγώνες στο πρωτάθλημα της Ελλάδας. Αποτέλεσε κοινός τόπος ότι η αντίδραση της ομοσπονδίας και της πολιτείας είναι χλιαρή και δεν προβαίνετε σε ουσιαστικές ενέργειες, προφανώς για να ολοκληρωθούν τα αποτελέσματα και να επικυρωθούν οι βαθμολογίες των πρωταθλημάτων, ώστε να αποφευχθούν οι ενστάσεις. Το μείζον αυτή τη στιγμή είναι να αποδοθεί δικαιοσύνη και να υπάρξει το κατάλληλο θεσμικό πλαίσιο για τη μείωση αυτών των φαινομένων.

Οι εθνικές ποδοσφαιρικές αρχές (ΕΠΟ, Super League, ΕΕΠ) οφείλουν να λάβουν μέτρα για την καταπολέμηση στημένων αγώνων με σκοπό τη στοιχηματική απάτη στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο, διότι το ποινικό δίκαιο και η ποινική δικαιοσύνη τόσο σε διεθνές όσο και σε εθνικό επίπεδο έχουν μικρή πιθανότητα να εξασφαλίσουν αποδεικτικό υλικό, ώστε να καταδικαστούν φυσικά πρόσωπα (ποδοσφαιριστές, προπονητές, παράγοντες και φυσικά πρόσωπα εκτός συλλόγων και ομοσπονδιών) και συνεπώς μπορούν ελάχιστα να συμβάλουν στην πρόληψη του φαινομένου.

Μεταξύ των μέτρων που συζητούνται αλλά και τυγχάνουν εφαρμογής σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες είναι τα ακόλουθα :

1. Άμεση και συνεχή δημοσιοποίηση των κατά την UEFA ύποπτων αγώνων μέσω των επισήμων ιστοσελίδων της ΕΠΟ, της Super League και της ΕΕΠ.

2. Ζωντανές τηλεοπτικές μεταδόσεις όλων των αγώνων της Super League της Β΄ Εθνικής και του Κυπέλλου.

3. Ευαισθητοποίηση παικτών, προπονητών, διαιτητών και παραγόντων συλλόγων και ομοσπονδιών σε ό,τι αφορά στους κινδύνους αλλά και στις τακτικές εμπλοκής σε στημένα παιχνίδια με τους ακόλουθους τρόπους:
(α) Ανάρτηση πληροφοριακού υλικού στις επίσημες ιστοσελίδες της ΕΠΟ, Super League και ΕΕΠ και διανομή έντυπου υλικού.
(β) Παρουσίαση βίντεο, όπου μετανιωμένοι παίκτες και τζογαδόροι διηγούνται τις εμπειρίες τους.
(γ) Τοποθέτηση πινακίδων στα γήπεδα.

4. Προσθήκη στα συμβόλαια παικτών και προπονητών των εξής δεσμεύσεων:
(α) Απαγόρευση στοιχηματισμού.
(β) Υιοθέτηση ενός κώδικα ηθικής που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων την απαγόρευση του λεγόμενου «φιλικού» στησίματος αγώνων (δηλαδή πρωτίστως για αγωνιστικούς λόγους) και την υποχρέωση καταγγελίας κάθε προσπάθειας προσέγγισης από τους «απατεώνες του στοιχήματος» (με ποινική ρήτρα).

5. Δημιουργία, αρχικά στην ΕΠΟ, ενός Οργάνου Εσωτερικού Ελέγχου (ΟΕΕ) για θέματα διαφθοράς.

6. Έλεγχοι στους μάνατζερ παικτών.

7. Ορισμός Υπεύθυνου Υποδοχής Καταγγελιών (ΥΥΚ) με ταυτόχρονη παροχή ασυλίας και προστασία ανωνυμίας στους καταγγέλλοντες.

8. Εξέταση του ενδεχομένου μείωσης του αριθμού των ομάδων που απαρτίζουν τις επαγγελματικές κατηγορίες (σήμερα είναι 70).

9. Ενεργοποίηση της αθλητικής δικαιοσύνης με τους ακόλουθους τρόπους:
(α) Εισαγωγή ενός «point system» αποκλειστικά για συλλόγους με βάση τα δεδομένα του «Συστήματος Ανίχνευσης Στοιχηματικής Απάτης BFDS» της UEFA χωρίς επιπλέον ενδείξεις ή αποδεικτικό υλικό.
(β) Κλιμακωτή επιβολή μόνο σε συλλόγους χρηματικών και βαθμολογικών ποινών που θα φτάνουν μέχρι και τον υποβιβασμό.
Συγκεκριμένα: Οι εμπλεκόμενες ομάδες «φορτώνονται» ανάλογα με τον αριθμό των εμπλοκών τους στα κατά την UEFA ύποπτα παιχνίδια και ανάλογα με την βαθμίδα διαφθοράς των παιχνιδιών αυτών με «πόντους ΒFDS». Οι συγκεκριμένοι «πόντοι BFDS» μεταφέρονται από αγωνιστική περίοδο σε αγωνιστική περίοδο. Υπάρχει δυνατότητα μερικής ή ολικής αμνηστίας για τους συλλόγους σε περίπτωση που συνεργάζονται στην παροχή ενδείξεων και αποδεικτικού υλικού.

Συνεπώς ερωτάται ο αρμόδιος υπουργός:

Α. Προτίθεστε να πράξετε κάτι για την αντιμετώπιση των στημένων αγώνων ή απλώς θα τους παρακολουθείτε και θα συγκαλύπτετε με την αδράνεια σας το φαινόμενο;

Β. Η ΕΠΟ σκέπτεται, ειδικώς τώρα που θα υπάρξουν και αλλαγές στον πειθαρχικό κώδικα, να υιοθετήσει κάποια από τα ανωτέρω μέτρα ή θεωρεί ότι πράττει το καθήκον της απλώς στέλνοντας τους φακέλους στην ποινική δικαιοσύνη;

Γ. Γενικότερα τι μέτρα προτίθεται η ΕΠΟ και οι λοιπές εθνικές ποδοσφαιρικές αρχές να λάβουν για την αντιμετώπιση του φαινομένου;

Ο ερωτών Βουλευτής
Αθανάσιος Πλεύρης, Βουλευτής Α’ Αθηνών



Αναδημοσίευση από contra.gr


Διαβάστε Περισσότερα...

O Nίκος έφυγε,...ο Φάνης ήρθε


Mπορεί ο Νίκος Λυμπερόπουλος να μην ανανέωσε το συμβόλαιό του με την Άϊντραχτ Φρανκφούρτης, όμως η Γερμανική ομάδα πήρε στις τάξεις της έναν άλλο Έλληνα Διεθνή που έμεινε ελεύθερος από τη Λεβερκούζεν. Ο Φάνης...

Γκέκας συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα της Φρανκφούρτης με ετήσιες απολαβές που φτάνουν τα 1.000.000 Ευρώ, δηλώνοντας πως αυτή ήταν η καλύτερη επιλογή.

Διαβάστε Περισσότερα...

Γραπτή τοποθέτηση Διοίκησης ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ


Στην καθοριστική φάση, την οποία βιώνει ο ποδοσφαιρικός ΗΡΑΚΛΗΣ και με βάση την κρισιμότητα των στιγμών, ο κόσμος του Συλλόγου και το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ ως διοικητική εκπροσώπηση αυτού του κόσμου, καλούν τον Αντώνη Ρέμο να συναισθανθεί την κατάσταση και χωρίς την παραμικρή (και σίγουρα καταστροφική)...


χρονοτριβή να αναλάβει τις ευθύνες του και να πράξει το καθήκον του, έναντι του αυτοσεβασμού του, της ιστορίας της ομάδας και του κόσμου της.


Η Διοίκηση της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ


Διαβάστε Περισσότερα...

Ζητούν δημόσια συγνώμη Ξανθόπουλος – Σταμούλης


Σε εκπομπές τους στον τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό ΣΠΟΡ FM ΑΓΡΙΝΙΟΥ οι Παναγιώτης Ξανθόπουλος και Αθανάσιος Σταμούλης είχαν κατ’ επανάληψη καταφερθεί εναντίον της διοίκησης και της ομάδας του Παναιτωλικού γενικότερα, ατεκμηρίωτα και με συκοφαντική διάθεση, βλάπτοντας τα συμφέροντά της. Παρά τις προειδοποιήσεις μας ότι θα προστατεύσουμε με κάθε νόμιμο τρόπο την ομάδα μας, συνέχισαν την επίθεσή τους, φτάνοντας στο σημείο να εκτοξεύσουν απειλές κατά των ποδοσφαιριστών, να τους κατηγορήσουν για εμπλοκή σε στημένα παιχνίδια και να ισχυριστούν ψευδώς ότι αμείβονται με υπέρογκα χρηματικά ποσά.
Το Δ.Σ. της ΠΑΕ Παναιτωλικός και οι ποδοσφαιριστές κατέθεσαν αγωγή...


με στόχο να αντικρούσουν τους ψευδείς ισχυρισμούς των Ξανθόπουλου – Σταμούλη. Λίγο πριν την εκδίκαση, αναγνωρίζοντας το λάθος τους (αυτό θέλουμε να πιστεύουμε), προέβησαν στην παρακάτω έγγραφη δημόσια Δήλωση :


Οι παρακάτω υπογράφοντες Παναγιώτης Ξανθόπουλος και Αθανάσιος Σταμούλης δηλώνουν με την παρούσα τα κάτωθι:


Σχετικά με δημοσιεύματα, ειδήσεις και σχόλια που μεταδόθηκαν από εμάς στην εκπομπή της 17-2-2010 από τον τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό ΣΠΟΡ FM ΑΓΡΙΝΙΟΥ κατά των ποδοσφαιριστών της ομάδας του ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ και κατά της ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΓΦΣ (αποδοχές συμβολαίων ποδοσφαιριστών, μπάτζετ ΠΑΕ και σχόλια για κέρδη από το στοίχημα για τον αγώνα ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 2-1), όπως και τη χρησιμοποίηση της λέξης «ΡΕΜΑΛΙΑ» κατά του προσώπου των ποδοσφαιριστών, ΖΗΤΑΜΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ και δηλώνουμε ότι όσα μεταδόθηκαν δεν είχαν σχέση με την αλήθεια, όπως εκ των υστέρων διαπιστώσαμε και λυπούμαστε που συκοφαντήσαμε και προσβάλαμε την τιμή και την υπόληψη των ποδοσφαιριστών, καθώς και τη φήμη και την αξιοπιστία της ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ.

ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ειλικρινά ότι τιμούμε και σεβόμαστε την προσωπικότητα των ποδοσφαιριστών κι ότι δεν πρόκειται στο μέλλον να προσβάλλουμε καθ’ οιονδήποτε τρόπο την τιμή και την υπόληψή τους, ούτε να καταφερθούμε με απρεπή τρόπο και δυσμενή σχόλια κατά του Προέδρου και των μελών της Διοίκησης της ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ, αντίθετα από την πλευρά μας και μέσα από τις εκπομπές μας δηλώνουμε ότι θα στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις την προσπάθεια της ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ για την επίτευξη του στόχου της ανόδου της ομάδας μας στη SUPER LEAGUE.

Τέλος ζητάμε ΣΥΓΝΩΜΗ και για άδικα σχόλια που έχουμε κάνει στο παρελθόν μέσα από τις εκπομπές μας σε βάρος των ανθρώπων της διοίκησης της ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ.

Τη δήλωση αυτή υποχρεούμαστε να μεταδώσουμε από τις αθλητικές εκπομπές του σταθμού μας και να φροντίσουμε να δημοσιευθεί στο τοπικό αθλητικό τύπο ΑΜΕΣΑ και χωρίς καμία καθυστέρηση.

ΑΓΡΙΝΙΟ 10-5-2020

ΟΙ ΔΗΛΟΥΝΤΕΣ

1. Π. ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ

2. Α. ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ




Διαβάστε Περισσότερα...

Mέλμπεργκ : "VODAFONE MVP of the YEAR"


Η Vodafone, Υπερήφανος Χορηγός της Π.Α.Ε Ολυμπιακός, βράβευσε σήμερα στο Προπονητικό Κέντρο του Ολυμπιακού στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη, τον Όλοφ Μέλμπεργκ ως «VODAFONE MVP of the YEAR». Ο Όλοφ Μέλμπεργκ, αποκόμισε συνολικά τις περισσότερες προτιμήσεις για τον «VODAFONE MVP» σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια κατά τη διάρκεια της φετινής περιόδου 2009-10, σύμφωνα...

με τις ψηφοφορίες των εκπροσώπων των Μ.Μ.Ε. που κάλυψαν τoυς αγώνες στο στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης».


Αμέσως μετά στις δηλώσεις του ο Σουηδός διεθνής αμυντικός, τόνισε:

«Είμαι μία μεγάλη διάκριση για μένα. Το ποδόσφαιρο όμως είναι ένα ομαδικό άθλημα και πάντα προσπαθούμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για το σύλλογο. Φέτος είμαστε λίγο απογοητευμένοι από τον τρόπο που εξελίχθηκε η σεζόν. Από την πλευρά μου, προσπάθησα να βοηθήσω όσο το δυνατόν περισσότερο μπορούσα αλλά η απόδοσή μας είχε δυστυχώς σκαμπανεβάσματα. Τώρα θα επικεντρωθούμε στην νέα περίοδο που έρχεται και θα προσπαθήσω κι εγώ, όπως όλοι μας, να βελτιωθούμε για να επιτύχουμε όλα όσα ο Ολυμπιακός αξίζει».


Διαβάστε Περισσότερα...

Τουρνούα στο Δημοτικό Στάδιο Κομοτηνής


Σήμερα πρόκειται να διοργανωθεί τουρνουά στο Δημοτικό Στάδιο ΟΠΑΠ Κομοτηνής μεταξύ 4 ομάδων της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Το τουρνουά διοργανώνει η ομάδα της Κομοτηνής ΠΑΕ Ποντίων στο πλαίσιο των εκδηλώσεων μνήμης για την επέτειο Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού. Στο τουρνουά πέρα του από την οικοδέσποινα ομάδα της ΠΑΕ Ποντίων θα λάβουν...


μέρος ο Πανθρακικός, η Skoda Ξάνθη και η Καβάλα. Τα παιχνίδια θα έχουν διάρκεια 35 λεπτών και κάθε ομάδα θα δώσει 2 αγώνες (ημιτελικοί, μικρός και μεγάλος τελικός).
Στις συγκεκριμένες συναντήσεις αναμένεται να αγωνιστούν και 3 ποδοσφαιριστές που ήρθαν από το Καμερούν (2 μέσοι και 1 επιθετικός) και πρόκειται να μείνουν στην Κομοτηνή ως και την επόμενη εβδομάδα.


Αναλυτικά το πρόγραμμα :

18:00 Skoda Ξάνθη – Καβάλα
18:45 ΠΑΕ Ποντίων – Πανθρακικός
19:30 Μικρός τελικός
20:15 Μεγάλος τελικός



Διαβάστε Περισσότερα...

H αποστολή του ΠΑΟΚ για το σημερινό παιχνίδι


Ο ΠΑΟΚ με πολλές αλλαγές στο αρχικό του σχήμα θα αντιμετωπίσει απόψε τον Αρη στο Κλεάνθης Βικελίδης για την τελευταία αγωνιστική των play off της Super League. Οι παίκτες που επέλεξε ο Φερνάντο Σάντος που θα βρίσκεται για τελευταία φορά στον πάγκο του δικεφάλου είναι οι...


Κρέσιτς, Γλύκος, Αραμπατζής, Ευθυμιάδης, Καρασαλίδης, Κουτσιανικούλης, Μαλεζάς, Μίλιεβιτς, Μωυσιάδης, Παπάζογλου, Τσιρίλο, Εντίνιο, Φιλομένο, Γκαρσία, Σορλέν, Σνάουτσερ, Βιεϊρίνια και Βιτόλο.


Διαβάστε Περισσότερα...

Eρώτηση στη Βουλή για τον ΟΠΑΠ και το "Πάμε Στοίχημα"


Ερώτηση στη Βουλή κατέθεσε ο βουλευτής της Ν.Δ στη Β’ Περιφέρεια Αθηνών Αργύρης Ντινόπουλος για τον ΟΠΑΠ και το «Πάμε Στοίχημα». Αναλυτικά στην ερώτηση αναφέρεται: «Στις 10/05/10 και στο παιγνίδι «Πάμε στοίχημα» ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ Μίρκο Σαβίνι εφέρετο να έχει ( με κωδικό 142- ειδικού στοιχήματος) απόδοση επιτυχίας τέρματος ένα προς εξήντα...


στον αγώνα με τον Ολυμπιακό της 12ης /05/10 (play off).
Αλλά ο Μίρκο Σαβίνι ήταν, ήδη, τραυματίας και μετά βεβαιότητος απεκλείετο η συμμετοχή του στον αγώνα με τον Ολυμπιακό αφού, μάλιστα, δεν συμπεριελήφθη από τον προπονητή Φερνάντο Σάντος ούτε κάν στην 18αδα.

Ο ΟΠΑΠ ουδέν έπραξε για να ακυρώσει την συμμετοχή του Μίρκο Σαβίνι στο «Πάμε στοίχημα» (δηλαδή να τον «φράξει» κατά την σχετική ορολογία του Οργανισμού).
Έτσι όσοι είχαν ποντάρει στο να επιτύχει ο ….τραυματίας Μίρκο Σαβίνι τέρμα στον αγώνα με τον Ολυμπιακό πήραν τα λεφτά τους πίσω.
Τους επεστράφη, δηλαδή, το ποσό (η αξία του σχετικού κουπονιού) το οποίο είχαν στοιχηματίσει στον ατυχή Μίρκο Σαβίνι.
Αυτό το περίεργο περιστατικό, όμως, συνδυάζεται με μια άλλη δραστηριότητα του ΟΠΑΠ, η οποία – για ορισμένους- εξηγεί την, αρχικά, ακατανόητη ενέργεια (γκάφα) του Οργανισμού.

Πριν από 15 ημέρες ο ΟΠΑΠ αποφάσισε να προσφέρει το ποσό των δέκα εκατομμυρίων ευρώ (από αδιάθετα κέρδη) στους παίκτες του «Πάμε στοίχημα».
Στην ορολογία του Οργανισμού αυτή η προσφορά αποκαλείται «προωθητική ενέργεια» και οι παίκτες του « Πάμε στοίχημα» διεκδικούν μία « άμεση νίκη».
Μπορούν, δηλαδή, να κερδίσουν (άμεσα) 10, 20,50 ή 1000 ευρώ με την κατάθεση ενός κουπονιού του «Πάμε στοίχημα» αξίας τριών (3) ευρώ και άνω.

Το γεγονός όμως ότι ο ΟΠΑΠ προσφέρει την ίδια δυνατότητα «άμεσης νίκης» είτε κάποιος καταθέσει κουπόνι μόλις τριών (3) ευρώ είτε πολλαπλάσιας αξίας (ενέργεια πρωτοφανής για τα δεδομένα του σύγχρονου μάρκετινγκ) είχε ως αποτέλεσμα οι παίκτες του « Πάμε στοίχημα» να «σπάνε» τα κουπόνια μεγάλης αξίας σε πολλά των τριών (3) ευρώ διεκδικώντας πολλές «άμεσες νίκες».


Αναδημοσίευση από newsblog.gr


Διαβάστε Περισσότερα...

Mετεγγραφικές Περίοδοι 2010-2011


Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία στη χθεσινή της συνεδρίαση ανακοίνωσε πως οι ομάδες θα μπορούν να ανακοινώνουν μετεγγραφές παικτών για την καλοκαιρνή περίοδο από την 1η Ιουλίου έως και τις 31 Αυγούστου 2010, ενώ για την χειμερινή περίοδο καθ' όλη τη διάρκεια του μήνα Ιανουαρίου τους έτους 2011...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ



«Με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, κατά την τελευταία του συνεδρίαση, οι μετεγγραφικές περίοδοι για την ποδοσφαιρική σεζόν 2010-2011 καθορίστηκαν ως ακολούθως:


-Καλοκαιρινή μετεγγραφική περίοδος: Από την 1/7/2010 έως και την 31/8/2010.

-Χειμερινή μετεγγραφική περίοδος: Από την 1/1/2011 έως και την 31/1/2011».



Διαβάστε Περισσότερα...

Παρελθόν ο Χαριστέας από τη Νυρεμβέργη


Αναζήτηση νέας ποδοσφαιρικής στέγης θα πρέπει να αρχίσει ο Άγγελος Χαριστέας αφού ο Έλληνας επιθετικός δεν συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα του τεχνικού της Νυρεμβέργης Ντίντερ Χέκινγκ, όπως δήλωσε ο ίδιος ο Γερμανός προπονητής στην «Bild»: «Δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες που είχαμε από εκείνον. Τον ενημέρωσα πως δεν βρίσκεται στα πλάνα μου. Δεν κατάφερε να προσαρμοστεί και είναι καλύτερο...


να χωρίσουν οι δρόμοι μας», είπε χαρακτηριστικά ο έμπειρος προπονητής που έδειξε φανερά ότι είναι απογοητευμένος από τις εμφανίσεις του 30χρονου επιθετικού.

Η διοίκηση της Νυρεμβέργης ελπίζει ο διεθνής άσος θα φέρει πρόταση που να ικανοποιεί την ομάδα μέσω των εμφανίσεών του στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Νοτίου Αφρικής.
Ο Μακεδόνας φορ, είχε φέτος 19 συμμετοχές, 11 εκ των οποίων σαν αλλαγή, και πέτυχε ένα γκολ, το νικητήριο στο 2-1 της Νυρεμβέργης επί της Χέρτα στο Βερολίνο για την 26η αγωνιστική της Bundesliga.
Παράλληλα δεν έπαιξε καθόλου στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές, όπως επίσης και στα μπαράζ παραμονής - ανόδου με την Άουγκσμπουργκ, μέσω των οποίων η Νυρεμβέργη παρέμεινε στη μεγάλη κατηγορία. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι ο Χαριστέας κόστισε 2,5 εκατ. ευρώ όταν αποκτήθηκε από τη Φέγενορντ και αποτελεί την ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία της Νυρεμβέργη.


Αναδημοσίευση από exedrasports.gr


Διαβάστε Περισσότερα...

Παίκτης της Μπαρτσελόνα ο Βίγια


Με την ολοκλήρωση της τελικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Νοτίου Αφρικής ο Νταβίντ Βίγια θα είναι και επίσημα στο ρόστερ της Μπαρτσελόνα, κάτι που ανακοίνωσε σήμερα η πρωταθλήτρια Ισπανίας Την Παρασκευή θα υπογράψει το νέο του τετραετές συμβόλαιο και στη συνέχεια θα παρουσιαστεί...

από τη διοίκηση της ομάδας στο "Καμπ Νου". Το κόστος της μετακίνησής του έφτασε τα 42.000.000 Eυρώ, χωρίς σε αυτά να υπολογίζονται και οι ετήσεις απολαβές του Ισπανού άσσου.

Διαβάστε Περισσότερα...

1η Κλήρωση SUPER 3 (14:00)


Ο Τριψήφιος Αριθμός που κληρώθηκε στην πρώτη κλήρωση της ημέρας για το Super 3 είναι ο...

837


Διαβάστε Περισσότερα...

Mπενίτεθ : " Έχω ακόμη 4 χρόνια συμβόλαιο"


Μπορεί τους τελευταίους μήνες να ακούγονται πολλά περί αποχώρησης του Ράφα Μπενίτεθ από τον πάγκο της Λίβερπουλ, αλλά σήμερα από την Ισπανία, ο Ισπανός τεχνικός σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε δήλωσε...

ότι "είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που προπονώ τη Λίβερπουλ αλλά και πως έχω ακόμη τέσσερα χρόνια συμβόλαιο".


Διαβάστε Περισσότερα...

Δυστυχώς, Γκαλέττι τέλος


Πιστεύετε στα θαύματα; Ε, μόνο τότε θα μπορεί κάποιος να πιστεύει ότι ο Γκαλέτι μπορεί να ξαναπαίξει ποδόσφαιρο, τουλάχιστον σε υψηλό επίπεδο. Δυστυχώς, ενώ ο Λουτσιάνο θέλει σαν τρελός να παίξει πάλι μπάλα, οι γιατροί έχουν ανάψει απαγορευτικό. Πριν καν ολοκληρωθεί ο τελευταίος κύκλος των εξετάσεων, όλοι οι γιατροί είναι κατασταλαγμένοι στις απόψεις τους...


Κανείς δεν βάζει την υπογραφή του για να μπορεί να βγει δελτίο υγείας του Αργεντίνου άσου, που τόσο συμπαθής ήταν και παραμένει να είναι σε όλους στον Ολυμπιακό.

Όλοι φοβούνται να πάρουν την ευθύνη. Πολύ απλά γιατί ήδη οι εξετάσεις έχουν δείξει πως η έξαρση της περιπέτειας της υγείας του τον περασμένο Γενάρη, προκάλεσε κάποιες καταστροφές στην υγεία του, που «δείχνουν» ότι αυτό το οποίο πρέπει να κοιτάξει το παιδί είναι ακριβώς η πορεία της υγείας του κι όχι το ποδόσφαιρο, τουλάχιστον σε τέτοιο επίπεδο.

Ο Γκαλέτι θα ήθελε να παίξει ακόμη και με δική του ευθύνη, αλλά αυτό δεν γίνεται, από την ώρα που ούτε ο γιατρός της ομάδας, ούτε ο νεφρολόγος, ούτε ο καρδιολόγος υπογράφουν…

Στη διοίκηση είναι ενήμεροι για όλα αυτά και δεν τρέφουν αυταπάτες. Είναι πολύ στενοχωρημένοι, τόσο για τον Γκαλέτι, όσο και γιατί θα τους λείψει ένας παίκτης-κλειδί από την ενδεκάδα. Και γι΄ αυτό δεν είναι τυχαίο ότι ψάχνουν τέσσερα χαφ…

Μακάρι, πάντως, να γίνονται θαύματα την σήμερον ημέραν...


Αναδημοσίευση από sport-fm.gr


Διαβάστε Περισσότερα...

Τρίτη 18 Μαΐου 2010

Aνανέωσε με τον Ατρόμητο ο Φώτης Καραγκιολίδης


Ο Τερματοφύλακας του Ατρομήτου Φώτης Καραγκιολίδης ανανέωσε με την ομάδα του Περιστερίου μέχρι το 2014. Στη συνέχεια η ΠΑΕ Ατρόμητος με ανακοίνωσή της στην επίσιμη ιστοσελίδα της ομάδας αναφέρει τα εξής...


H ΠΑΕ Ατρόμητος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συμφωνία της με τον τερματοφύλακα Φώτη Καραγκιολίδη συνεχίζοντας τις «επενδύσεις» για το παρόν αλλά και το μέλλον της ομάδας.
Ο Καραγκιολίδης αποδέχθηκε την πρόταση της διοίκησης για επέκταση του τρέχοντος συμβολαίου του για τρία χρόνια. Πλέον το συμβόλαιο του Καραγκιολίδη που αρχικά είχε διάρκεια μέχρι την 30η Ιουνίου 2011, θα έχει ισχύ μέχρι την 30η Ιουνίου 2014.

Στη συνέχεια ο τερματοφύλακας της ομάδας δήλωσε :
«Είμαι πολύ χαρούμενος που υπέγραψα το νέο μου συμβόλαιο με τον Ατρόμητο και θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση και την τεχνική ηγεσία για την εμπιστοσύνη που δείχνουν προς το πρόσωπό μου. Είναι πολύ σημαντικό για έναν ποδοσφαιριστή να βρίσκει ανθρώπους με τους οποίους έχει ταύτιση σε όλα τα θέματα και εύχομαι όλα τα χρόνια που θα είμαι στην ομάδα με την οποία έκανα τα πρώτα μου επαγγελματικά βήματα να είναι γεμάτα με επιτυχίες. Οι προσωπικοί μου στόχοι είναι να συνεχίσω την σκληρή δουλειά μαζί με τους συναδέλφους μου, να καθιερωθώ και να βοηθήσω την ομάδα ώστε μέσα από τις δικές της επιτυχίες να φθάσω όσο πιο ψηλά γίνεται».

Μετά την επέκταση της συνεργασίας ο Τεχνικός Διευθυντής Γιάννης Αγγελόπουλος ανέφερε :
« Ο Ατρόμητος δείχνει με τις κινήσεις που κάνει ότι επενδύει στο μέλλον και στα παιδιά που η ομάδα μπορεί να βασιστεί πάνω τους. Ο Φώτης διαθέτει μεγάλες ικανότητες και πολλές δυνατότητες. Όσες φορές κλήθηκε, ανταποκρίθηκε με απόλυτη επιτυχία, και έχει όλες τις προϋποθέσεις για να κερδίσει το δικό του προσωπικό στοίχημα και να καθιερωθεί στο χώρο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου».


Διαβάστε Περισσότερα...

Ιδού η διαφήμιση με τον Ρούνεϊ (vid)


Ο Rooney είναι πραγματικά αγνώριστος. Με πλούσια γενειάδα και με πολλά παραπανίσια κιλά διαμένει σε ένα…τροχόσπιτο. Ζει με τις αναμνήσεις του παρελθόντος αναπολώντας τα χρόνια των αγώνων και δείχνει εμφανώς απογοητευμένος για μια λανθασμένη πάσα στον Theo Walcott, που κόστισε στην Εθνική Αγγλίας τον αποκλεισμό. Ευτυχώς γι’ αυτόν που η πραγματικότητα είναι εντελώς διαφορετική...

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ







Αναδημοσίευση από sarotiko.blogspot.com


Διαβάστε Περισσότερα...

Η αποστολή του Αρη για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ


Μία προπόνηση αποτέλεσε το σημερινό πρόγραμμα των παικτών του ΑΡΗ. Αμέσως μετά ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ συμπεριέλαβε 19 ποδοσφαιριστές στην αποστολή την οποία αποτελούν οι: Σηφάκης (αύριο το πρωί θα ξεκαθαρίσει αν θα μπορέσει να αγωνιστεί), Πέσκοβιτς, Φρασέρι...


Ρονάλντο, Κουλουχέρης, Νέτο, Αράνο, Αγτζίδης, Βαγγέλη (προπονήθηκε κανονικά και είναι απόλυτα έτοιμος), Γκαρσία, Κάλβο, Φερνάντεζ, Αντού, Χαβίτο, Μεριέμ, Ντέιλι, Κάμπορα, Αραβίδης και Οικονομόπουλος.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Πρίττας, Κόκε, Νάφτι, Λαμπριάκος, Ορτίθ, που δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν τα προβλήματα τραυματισμών, όπως επίσης ο τιμωρημένος Νασούτι, αλλά και οι Πιοβεζάν, Γραικός, Μπουγαίδης και Τζόνσον (έχει ενσωματωθεί με την εθνική των ΗΠΑ).

Τέλος αύριο το πρωί θα πραγματοποιηθεί ένα χαλάρωμα στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρυσίου για τους παίκτες που μετέχουν στην αποστολή με δεδομένο ότι το παιχνίδι διεξάγεται στις 21:15.


Διαβάστε Περισσότερα...

Επέστρεψε στην Ελλάδα ο Νίκος Λυμπερόπουλος


Ο Νίκος Λυμπερόπουλος επέστρεψε στην Ελλάδα αφού έληξε και δεν ανανεώθηκε το συμβόλαιό του με την Αϊντραχτ Φρανκφούρτης. Πλέον ο έμπειρος παίκτης αναζητεί ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του. Πληροφορίες αναφέρουν πως...


έχει δεχθεί πρόταση από την ΑΕΚ και ή αυτή ή την επόμενη εβδομάδα θα έχει συνάντηση με τον πρόεδρο των κιτρινόμαυρων Σταύρο Αδαμίδη.


Διαβάστε Περισσότερα...

Σκληρή Δήλωση του Νίκου Πατέρα


Σχετικά με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «η Πράσινη» που υποτίθεται ότι «αποκαλύπτει» ως πρόθεσή μου την αγορά, από κοινού με τον Ανδρέα Βγενόπουλο, της πλειοψηφίας των μετοχών της ΠΑΕ επιθυμώ να επισημάνω τα ακόλουθα...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


• Ποτέ ο Γιάννης Βαρδινογιάννης δεν εξέφρασε την πρόθεση να πουλήσει την ΠΑΕ.
• Ουδέποτε εγώ ή ο Ανδρέας Βγενόπουλος εκδηλώσαμε την πρόθεση να αγοράσουμε την ΠΑΕ από τον Γιάννη Βαρδινογιάννη.
• Κανείς από την εφημερίδα δεν επικοινώνησε ποτέ μαζί μου προκειμένου να διασταυρώσει αν ισχύει η ψευδέστατη αυτή πληροφορία πριν τη δημοσιεύσουν.

Τέτοια αποπροσανατολιστικά δημοσιεύματα όχι μόνο δεν βοηθάνε στην κατεύθυνση της συσπείρωσης της οικογένειας του Παναθηναϊκού για το μέλλον, αλλά αντίθετα, καλλιεργούν εκ νέου διχαστικό κλίμα και καχυποψία ανάμεσα στους μετόχους και τους φιλάθλους.

Η οικογένεια Βαρδινογιάννη δήλωσε, στο ΔΣ της 1ης Μαρτίου ότι θα συμμετέχει στην επόμενη αύξηση μετοχικού κεφαλαίου και ουδέποτε εκδήλωσε την πρόθεση να πουλήσει την ΠΑΕ. Συνεπώς, γεννιούνται σοβαρά ερωτηματικά για τη σκοπιμότητα τέτοιων δημοσιευμάτων έπειτα μάλιστα από την επίτευξη των στόχων μας (Πρωτάθλημα και Κύπελλο) και λίγο πριν τη διεξαγωγή του Διοικητικού Συμβουλίου, στο οποίο θα ληφθούν κρίσιμες αποφάσεις για το μέλλον του Παναθηναϊκού.

Διαβάστε Περισσότερα...

Τελευταία αγωνιστική των play off


Αύριο διεξάγεται η έκτη και τελευταία αγωνιστική των play off της Super League. Ο ΠΑΟΚ με τον Φερνάντο Σάντος για τελευταία φορά στον Πάγκο αντιμετωπίζει στο Κλεάνθης Βικελίδης τον Αρη που θα παραταχθεί με πολλές απουσίες, αλλά καίγεται για τους βαθμούς προκειμένου να μην αρχίσει από πολύ νωρίς (μέσα Ιούλη)...

τις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις. Στο άλλο παιχνίδι η ΑΕΚ μετά την ανανέωση της συνεργασίας με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς θέλει μόνο τη νίκη απέναντι στον αποδεκατισμένο Ολυμπιακό προκειμένου να τερματίσει στη δεύτερη θέση και να μπει στον τελευταίο προκριματικό γύρο του Europa League.

Αναλυτικά τα παιχνίδια :

Κλεάνθης Βικελίδης : Αρης - ΠΑΟΚ 21:15 ΣΚΑΪ
Ο.Α.Κ.Α. : ΑΕΚ - Ολυμπιακός 21:15 Nova Sports 1


Βαθμολογία

ΠΑΟΚ 16
Ολυμπιακός 8
ΑΕΚ 6
Αρης 5



Διαβάστε Περισσότερα...

Αύριο η κλήρωση για τα play off και τα play out


Αύριο 19-05-2010 και στις 19:30 στην αίθουσα του Δ.Σ. της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Β' και Γ' Εθνικής Κατηγορίας, θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση για τους αγώνες των...


play offs & play out του Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Β' Εθνικής Κατηγορίας , αγωνιστικής περιόδου 2009-2010.

Οι ομάδες που συμμετέχουν στα play οff της ανόδου είναι ο ΟΦΗ, ο Εθνικός, ο Πανσερραϊκός και ο Πιερικός, ενώ οι ομάδες που συμμετέχουν στα play out για τον υποβιβασμό είναι ο Θρασύβουλος, η Δόξα Δράμας, η Ρόδος και ο Ιωνικός.


Διαβάστε Περισσότερα...